SERVICII

Seriozitatea, promptitudinea, experienţa şi garanţia lucrărilor sunt doar cateva dintre caracteristicile care ne încadrează în categoria celor mai bune firme de acoperiș din România.

SERVICIILE NOASTRE

Echipă de profesioniști execută orice tip de acoperiș din tablă tip Lindab, tiglă ceramică, tablă zinata sau cutată.

01.

MĂSURARE ACOPERIȘ

Agenții noștri de pe teren se deplasează la construcția dumneavoastră și efectuează gratuit măsurătoarea învelitorii. Indiferent că este vorba despre o construcție nouă sau despre revonavarea unui acoperiș existent, măsuratoarea acoperișului realizată de un expert constituie bază un deviz corect.

02.

REALIZAREA DEVIZULUI

Fie că vorbim de o măsuratoare realizată de experții noștri, de un proiect de arhitectură sau de o schiță a acoperișului furnizată de dumneavoastră, vom realiza un deviz corect, oprimizat și personalizat pentru acoperișul dvs, astfel încât să beneficiați de un randament maxim și de costuri minime.

03.

CONSILIERE PROFESIONALĂ

Misiunea noastră este să vă ajutăm să achiziționați în mod profesionist un sistem de acoperiș. Consilierii noștrii de vânzări vor analiza toate opțiunile pe care le aveți pentru acoperișul dumneavoastră, în funcție de tipul proiectului, bugetul disponibil, arhitectura casei.

04.

MONTAJ ACOPERIȘ

Montajul acoperișului îl realizăm doar cu oameni experimentați. Pe lângă experiența acumulată de aceștia în anii de lucru, investim anual în cursuri de perfecționare și realizăm concursuri interne între montatori pentru a le stimula dorința de perfecționare. Dacă aveți de renovat un acoperiș, ne ocupăm de decopertarea învelitorii vechi și de evacuarea deșeurilor realizate.

05.

GARANȚIA LUCRĂRII

Pe langă garanția produselor și garanția pentru manoperă, beneficiați de garanția profesioniștilor. Garantăm contractual corectitudinea devizului realizat, dacă am efectuat noi măsuratoarea sau dacă dumneavoastră ne-ați furnizat corect cotele, iar dacă sunt necesare suplimentări de materiale datorate calculului eronat, acestea vor fi suportate material de noi.

Acoperișuri Comerciale

Produse și sisteme metalice pentru construcții comerciale și industriale: panouri sandwich, fațade arhitecturale, structuri metalice, profile de închidere pentru clădiri.

Suntem de mult timp în afacerea cu acoperișuri dar de puțină vreme pe piața din România și vă oferim toate serviciile în materie de acoperiș. Enumerăm următoarele, dar practic noi realizăm orice e legat de acoperișul casei dumneavoastră:

Acoperișuri Rezidențiale

Construim astazi cladirile viitorului de mâine!

Sisteme complete de acoperisuri metalice pentru constructii rezidentiale: tigle metalice, tabla prefaltuita, sistem pluvial, accesorii metalice, accesorii de siguranta pe acoperis.

Procesul de Montare acoperiș

01.

Consultația

Ne bazăm pe informațiile trimise de către tine prin formularul de contact, iar la fața locului tragem concluziile finale.

02.

Propunerea

Facem calculul materialelor, a echipei de lucru și venim la tine cu cea mai bună ofertă de pe piață la momentul actual.

03.

Instalarea

Ne apucăm de treabă în cel mai scurt timp posibil deoarece știm cu toții ce bine este să ai un acoperiș deasupra capului.

04.

Inspecția

Toate inspecțiile calității vor fi făcute imediat după montarea sau reparația acoperișului iar rezultatele vor fi transparente și la mâna oricui.

DACHDECKER.RO

LUCRĂRILE NOASTRE SUNT DE O CALITATE SUPERIOARĂ IAR GARANȚIA CALITĂȚII ESTE DE PESTE 10 ANI!

Oamenii ăștia lucrează repede! Un prieten de-al meu mi-a povestit despre Nicu și echipa lui, așa că i-am sunat și bine că am făcut-o. Au fost prompți, curajosi și au lucrat într-un mod profesionist. Au aruncat o privire asupra daunelor acoperișului, mi-au dat o estimare de pret corectă, și tot ce au spus, au și făcut.
Emil Crețu
Client
Bună treabă! Toate jgheaburile vechi cositorite din tablă zincată au fost înlocuite după ce zăpada de anul trecut mi-a dărâmat jgheaburile.. Toți vecinii mi-au recomandat să le reașez din nou.
Andreea Anton
Client
Tocmai am cumpărat o casă în Cluj și aveam nevoie de inspectat acoperișul. Am sunat într-o duminică pentru o estimare de preț și au venit în aceeași zi.. Au inspectat acoperișul casei și au observat câteva probleme. Au propus 2 soluții, de reparat sau de înlocuit..,
Dan Doru
Client