PROIECTE

Montare acoperișuri

Suntem de mult timp în afacerea cu acoperișuri dar de puțină vreme pe piața din România și vă oferim toate serviciile în materie de acoperiș. Enumerăm următoarele, dar practic noi realizăm orice e legat de acoperișul casei dumneavoastră:

Suntem recunoscuți pe scară largă de către clienții noștri ca furnizori de materiale și tehnici pentru acoperișuri moderne. Datorită anilor de muncă calitativă, clienții declară în mod constant că sunt extrem de mulțumiți în toate aspectele oferite de serviciile noastre.
Anna Patricia​
Manager

Spații comerciale

Acoperiș spații comerciale

Am avut onoarea de a monta acoperișul unui spațiu comercial cu suprafața de 400mp și ne-am dori cât mai multe astel de lucrări pe viitor.

Oamenii ăștia lucrează repede! Un prieten de-al meu mi-a povestit despre Nicu și echipa lui, așa că i-am sunat și bine că am făcut-o. Au fost prompți, curajosi și au lucrat într-un mod profesionist. Au aruncat o privire asupra daunelor acoperișului, mi-au dat o estimare de pret corectă, și tot ce au spus, au și făcut.
Emil Crețu

After Storm Damage

Reparație acoperiș din lemn

Pensiunile sunt specialitatea noastră și suntem gata să vă ajutăm în reparații de orice fel. Montăm burlane, jgheaburi, coturi și tot ce mai trebuie pentru o calitate superioară a lucrării.

Mulțumesc frumos pentru ajutor și pentru munca depusă. O echipă dedicată care știe ce face și aș apela la ei pentru eventualele lucrări. Chiar i-aș recomanda prietenilor !
Grigorescu Eduard

Acoperiș personal

Înlocuire acoperiș case

Am înlocuit acoperișul la multe case rezidențiale și suntem mândri de fiecare lucrare. Acționăm rapid și la comandă iar din când în când urgențele sunt preferatele noastre.

Tocmai am cumpărat o casă în Cluj și aveam nevoie de inspectat acoperișul. Am sunat într-o duminică pentru o estimare de preț și au venit în aceeași zi.. Au inspectat acoperișul casei și au observat câteva probleme. Au propus 2 soluții, de reparat sau de înlocuit..,
Dan Doru

Acoperiș spațiu comercial

Acoperiș din sticlă

Ne plac provocările și acceptăm orice provocare. Ne facem temele foarte bine înainte de orice lucrare și suntem de părere că provocările sunt cele mai bune părți ale unei afaceri

Lumina în încăpere este cu mult mai bună și economisim cu mult mai mulți bani la electricitate deoarece este lumină până seara târziu.
Marian Caras