DESPRE NOI

DACHDECKER îți montează acoperișul în timp ce tu te ocupi de luclurile cu adevărat importante din viața ta!

NE AFLĂM ÎN TOPUL COMPANIILOR CARE ÎȘI DESFĂȘOARĂ ACTIVITATEA ÎN ACEST DOMENIU.

Suntem o companie care se ocupă cu comercializarea și execuția sistemelor complete de acoperișuri din tiglă metalică. Misiunea nostra este să promovăm un produs de calitate superioară și manopera la același nivel și să asigurăm satisfacția clienților, oferind servicii la cele mai înalte standarde și prețuri avantajoase.

DE CE DACHDECKER

Pentru că încercăm să fim cei mai buni din domeniul de activitate și ne bazăm pe forțele noastre iar experiența își spune cuvântul.

Montaj Acoperiș

Fie că optați către montaj tiglă, sau alte materiale pentru casa dumneavoastră, noi vă asigurăm un montaj executat cu profesionalism.

Reparații acoperiș

Înțelegem că procesul de renovări acoperișuri este o investiție majoră, însă noi am făcut prețurile accesibile oricui.

Oferte Speciale

Oferim reduceri de preț și pachete promoționale de montaj oricui ne recomandă apropiaților sau vecinilor.

MISIUNEA DACHDECKER

Echipă de profesioniști, cu experiență, capabili să vă rezolve orice cerință. Calitatea materialelor folosite și competența profesioniștilor din echipa noastră, ne permit să oferim cele mai bune prețuri.

Avem activități de întreținere și revizie a acoperișurilor deja existente, curățarea jgheaburilor și burlanelor, montajul parazăpezilor, montajul sistemelor de degivrare a jgheaburilor și burlanelor. Realizăm izolații exterioare și interioare, finisări exterioare, bazine din tablă, protejare scandură, lucrări betoane și multe alte lucrări de construcții!

VIZIUNEA DACHDECKER

Suntem o firmă de construcții care are ca obiective principale reparatul acoperișurilor, comercializarea și montarea sistemelor necesare unui acoperiș sigur și durabil. De asemenea renovăm acoperișurile vechi, cu arhitectură complexă și elemente de tinichigerie specială, redandu-le acestora aspectul și frumusețea de odinioară.

LUCRĂM CU CELE MAI BUNE MATERIALE

Avem contracte de colaborare cu cele mai calitative companii de acoperișuri din România și ne concentrăm toată atenția pe soluțiile cele mai rezistente.